Alles is mogelijk. "Kan niet" bestaat niet bij
Amsterdam Quality Bookings!

Danielle Douwes is één van de gezichten van Amsterdam Quality Bookings en zij vervult de rol van Bookings Consultant. Door haar jarenlange ervaring in de horecabranche staat service bij haar centraal.
"Een loyale kracht die onze klanten de kwaliteit en persoonlijke service aanbiedt waar Amsterdam Quality Bookings bekend om staat." 

Amsterdam Quality Team

Didier Eggink

"Didier Eggink is Senior Bookings Consultant en heeft na zijn studie werkervaring opgedaan in hotel Sofitel The Grand, hotel Bilderberg Garden/De Kersentuin, bij een business-travel-agent en als Banquet Sales Manager in het  Novotel Amsterdam City. "Een echte ervaren organisator met een groot netwerk en kennis van de Nederlandse zakenreis- en evenementenmarkt.""

Didier Eggink

Danielle Douwes

"Danielle Douwes is één van de gezichten van Amsterdam Quality Bookings en zij vervult de rol van Bookings Consultant. Door haar jarenlange ervaring in de horecabranche staat service bij haar centraal. "Een loyale kracht die onze klanten de kwaliteit en persoonlijke service aanbiedt waar Amsterdam Quality Bookings bekend om staat." "

Danielle Douwes

Gwen Finsy

"Gwen Finsy is onze Booking Consultant met een marketing- & communicatie achtergrond. Gwen heeft onder andere gewerkt voor TOMS, waar zij deel uitmaakte van het marketingteam en heeft als Sales Associate geholpen bij de opening van de TOMS-winkel in Amsterdam.  "Gwen is een organisatietalent die graag meedenkt met de klant en die persoonlijke service & kwaliteit vooropstelt.""

Gwen Finsy